Velkommen til Sofahuset!

I vores outlet-butik kan vi tilbyde dig alle slags møbler til lave priser. Møblerne er i god stand, så du aldrig behøver at gå på kompromis med kvaliteten. Du fortjener at realisere dine boligdrømme, selvom du ikke ønsker at bruge hele din opsparing. Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige indretningsløsning til din spisestue, dagligstue, soveværelse eller hvilket som helst andet rum i dit hjem til en passende pris.

Har du ikke selv mulighed for at køre varerne hjem, kan vi lave en speciel aftale i forhold til levering. Ring til os for at høre nærmere på telefon 41 88 37 87 eller udfyld vores kontaktformular.

Personlig service og rådgivning

Hos Sofahuset lægger vi stor vægt på den personlige service, når du besøger os eller kontakter os via telefon eller mail. Vi tilstræber at give dig en god oplevelse hver gang, og vores hjælpsomme medarbejdere står altid klar til at rådgive dig omkring dit valg af møbler, hvis du mangler inspiration. Vores største ønske er, at du går glad herfra med nye møbler, som du vil få stor glæde af.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores outlet-butik.

Sofahuset
Assign a menu in the Left Menu options.